Loading...

За Др.Симона

Specialist D-r Simona Ristovska
Fiziater
  • Diploma Perfundoi fakultetin mjekesor - Republika e Bulgarise
  • Specialist Specialist ne mjekesine fizike dhe rehabilitimin - Universiteti St. Cyril dhe Metodat ne Shkup
  • Perfundoi trajnimin - Perfundoi trajnimin nderkombetar per perdorimin pajisjen -TRITON de copmpression - Certifikata e trajnimit te perfunduar per AMSAT diagnostics -Belgrade Serbia - Arsim per mjeksine tradicionale kineze - Republika popullore e Kines - Trajnime per ”Basic Life Support ”, ” Advanced Life Support”, Pediatric Life Support”