Loading...

Новости

Јас сум импресиониран и се прашувам зошто не дојдов тука порано


  • Во ПЗУ “ПРЕВЕНТИВА 99“ почнав да доаѓам поради декомпресија http://preventiva99.com/equipment/ бидејќи ми ја препорачаа како неоперативно лекување.
  • Кога дојдов имав големи болки во долниот дел на грбот и од такви болки тешко можев да застанам на нозете.
  • Најголем резултат видов од декомпресија таа терапија воопшто не беше болна.
  • После неколку посети во кои беа направени физикални терапии и декомпресија.
  • Јас осетив огромно подобрување и повеќе не чувствувам никаква болка во грбот, освен ако седам подолго време.
  • Персоналот е секогаш љубезен и стручен и секогаш спремен кога и да го променев терминот за терапија.
  • Многу сум среќен со искуството што го имав во ПЗУ “ПРЕВЕНТИВА 99“.
  • Импресиониран сум и возбуден од сегашната состојба на моето целокупно здравје и се прашувам зошто порано не дојдов тука.
  • Јас топло би ги препорачал ПЗУ “ПРЕВЕНТИВА 99“ на секој кој има проблеми со грбот.
Јованче Јовановски од Скопје.