Loading...

За Др.Симона

Специјалист Д-р Симона Ристовска
Физијатар
  • Дипломи Завршен медицински факултет - Република Бугарија
  • Специјалист Специјалист по физикална медицина и рехабилитација на Универзитетот Св.Кирил и Методи –Скопје
  • Обуки и сертификати - Завршена меѓународна обука за користење на апарат ТРИТОН декомпресија - Сертификат за завршена обука за АМСАТ –дијагностика -Белград Р.Србија - Едукација за традиционална кинеска медицина –Народна република Кина - Обуки за ,“Basic Life Support”Advanced Life Support”‘’Pediatric Life Support’’