Loading...

Дојдов на штаки неподвижен после извршените декомпресиони терапии започнав да одам

  В.М. 57 години Дојдов на штаки неподвижен. Докторите ми препорачаа оперативно лекување. После извршени 6-7 физикални и 4 декомпресиони терапии осетив значително подобрување на состојбата. Негде на  6 декомпресија веќе можев да одам сам без помагала. После контролната магнетна резонанса на лумбалниот ‘ рбет се констатираше подобрување на состојбата.Ја откажав  операцијата.

И.Г. 49 години

Шест месеци коистев помагало за одење (бастум) и бев на морфиум кој ми беше препишан од доктор во странство поради јаките болки кои не се ни смируваа користејќи морфиум.После 1 месец со терапии мојте болки прeстанаа