Loading...

Новости

Unë jam i dhënë dhe i pyetur pse unë nuk e kam këtu.


Në PZU "PREVENTIVA 99" fillova të vinte për shkak të dhimbjes në pjesën e poshtme të shpinës dhe nga dhimbje të tilla unë vështirë se mund të qëndroja në këmbët e mia.

  • Pas disa vizitave, kam parë një përmirësim të madh dhe nuk ndiej ndonjë dhimbje në shpinë, nëse nuk ulem për një kohë të gjatë.
  • Stafi është gjithmonë i sjellshëm dhe profesional dhe gjithmonë i gatshëm sa herë që ndryshoj afatin për terapi. Jam shumë i kënaqur me përvojën që kisha në PRZ "PREVENTIVE 99".
  • Unë jam i impresionuar dhe i ngazëllyer nga gjendja aktuale e shëndetit tim të përgjithshëm dhe pyes veten pse nuk erdha këtu më herët.
  • Unë do të rekomandoj ngrohtësisht PZU "PREVENTIVE 99" për këdo që ka probleme me shpinë.
Jovançe Jovanovski nga Shkupi.