Loading...

Terapia E Decompresionit

MË E MADHE TË SUKSESSHME dhe pa ABSOLUTE

Trajtimi pa rrezik, pa operacion në disk hernia

Pavarur nga lokalizimi dhe numri i discpatis (disk herniated)

TRITON - Aparati më i sofistikuar me origjinë në Shtetet e Bashkuara

Me kete dekompression vjen ne hapjen e hapesireve ndervertebrore, nga 1-3 mm gje qe krijon presion negativ dhe disku po zvarritet nga brenda,gje qe e ben lirimin e medulla spinalis dhe radix (rrenjeve te nervave) qe shkaktojne dhimbje pergjate kembes ose krahut. Me ate lirim perfundon nje rikthim i hernise nga disku. Ka nje reduktim ne dhimbje dhe zhdukje te plote. Aparati më i sofistikuar me origjinë në Shtetet e Bashkuara


Problemet e zgjidhura me decompression

  • Spondylosis
  • spondyloarthrosis
  • dhimbjet e kokës
  • marrje mendsh
  • cephalosephal sindrom
  • sindromi i fytyrës
  • ndjesi shpimi të dorës si pasojë e shpinës së qafës
  • ndezje në këmbë si pasojë e shpinë mesit

Efektiviteti i kësaj terapie në praktikën tonë është më shumë se 90 për qind