Loading...

I.G. 49 YEARS

Шест месеци коистев помагало за одење (бастум) и бев на морфиум кој ми беше препишан од доктор во странство поради јаките болки кои не се ни смируваа користејќи морфиум.После 1 месец со терапии мојте болки прeстанаа