Loading...

Per ne

Na jepni besimin tuaj ,ne do t ju japim shendet

PZU Preventiva 99 praktike mjeksore ekziston per me shume se dy dekade,zgjdh me sukses problemet e perzemeret the shume pacienteve. Praktika jone per mjekesi fizike dhe rehabilitim trajton probleme te llojeve te ndrusheme me reference te vecante kryjesisht per trajtiminne herni diskus,zgjatje nxjerrje pa kirurgin. Nese eshte fjala per te qafes se mitres hernation kraharorit apo disk mesit


Stafi tone eshte e perbere nga fizioterapiste te diplomuar dhe kualifikuar

  • Nevrologij
  • Ortopedi
  • traumatologji
  • Reumatologji
  • Pediatri
Nevrologij

- Pareze dhe paralize ( N.facialis, N.radialis, N.medianus, N. peroneus)

- Vertigo (marramendje)

- Dhimbje koke

- Polyneuroptahy diabetik

- Parkinson


Reumatologji

- Rehabilitimin e artritit reumatoid

- Cerme

- Fibromiajgija

- Nujet Hubbard dhe Hillock

- Periartritis (sup i ngrire)

- Spondilitit ankilor

Ortopedi

- Rehabilitimin postoperativ

- Rehabilitimin paraoperativ

- Rehabilitimin ethyerjeve

- Sindromi algodistrofike

- Fizike ne osteoartriti

* Gonartroze

* Kokartroza

- Nje disk hernia

* i qafes

* i mesit

- Osteoporosis

- Sindromi i tunelit te kycit te dores

- Tendinitis

- De Quervain


Pediatri

- Scoliosis

- Kyphosis

- Parese e pleksus brachialis

- Torticollis lakuar qafe

- Deformimet e gjoksit

* Pectus infundibulum

* Pectus carinatus

- Insoles bunese

Zyrën tonë

pse na zgjedh ?

ekipi ynë

Stafi tone eshte e perbere nga fizioterapiste te diplomuar dhe kualifikuar, me njohuri te mesimet e chiropractic dhe reflexology.