Loading...

 • Terapia
  Decompression

  MË I PËRSHTATSHMËRISË SUKSESISHT DHE I PAMBURSHËM

  TRAJTIMI PËR DISKËN E ARDHSHËM
 • Preventiva 99

  Klinika e specializuar për
  rehabilitimin fizik dhe mjekësor.

 • Na jepni
  besimin tuaj,
  ne do t ju japim shendet.

Eksperiencë

Masat aktivitete dhe procedurat qe aplikojme jane te baruara ne prova shkencore te sigurta ,te besueshme, dhe ne perputhje me etiken profesionale.

Dedikimit

Qelimi tone eshte qe te ofrojme kujdes dhe te vazhdueshem shendetesor, te pershtatshmr per nevojat individuale te pacientit

Kujdesi për pacientët

Ne mbrojthen e pacienteve tane ne parimet e unitetit te masave parandaluase,diagnostike dhe terapeutike dhe rehabilituese mbi parimet disponueshmerise, efikasitet vazhdimesine,drejtesi,njerezim, sigurimin e cilesise dhe kujdesit shendetesor te sigurt

Zyrën tonë

pse na zgjedh ?"Na jepni besimin tuaj ,ne do t ju japim shendet"ekipi ynë

Stafi tone eshte e perbere nga fizioterapiste te diplomuar dhe kualifikuar, me njohuri te mesimet e chiropractic dhe reflexology.

Historitë e suksesit

Historitë tona të suksesit, këshilla dhe informacione nga bota e fizioterapisë

Çfarë thanë pacientët tanë rreth Nesh